Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : rehabilitacija 2009 USTANOVA MALI VITEZ

DARČY
04-14-2009, 11:07 AM
Pozdravljeni!

Danes sem prejela prijavnico za rehabilitacijo 2009 od Ustanove Mali vitez, fundacije za pomoč mladim ozdravljenim od raka, me zanima če se je kdo že udeležil take vrste rehabilitacije:confused: ali dosledno potrebno upoštevati predpisan program, ali ima udeleženec tudi "proste roke" gre kam sam želi:confused: :confused: :confused:

LEP POZDRAV...IN NAJLEPŠA HVALA ZA ODGOVORE ŽE VNAPREJ...

DARČY:)

scot
04-29-2009, 06:59 AM
Živjo Darčy;)

Da ti kr odgovorim na tvoje vprašanje, glede rehabilitacije. Tut sam sem se po dolgem premišljevanju odločil, da se udeležim rehabilitacije v Termah Olimje v Podčetrtku. Morem priznat da je bilo super, nimaš nobenih obveznosti, si prepuščen samemu sebi, še za hrano ni blo treba skrbet, ker smo bili nameščeni v hotelu. Res se sprostiš, spoznaš nove ljudi, prijatelje.
Se splača izkoristit, je pa res da nam pripada vsako leto rehabilitacija.

Darčy upam da se boš zdej kej lažje odločil, če maš pa še kako vprašanje, sm ti na razpolago

Lep pozdrav Mali vitez:)

michealjarry
08-06-2009, 06:23 AM
Najprej lep pozdrav vsem skupaj in spoštovanje vsem, ki se spopadate z boleznijo ter Vašim svojcem.

DARČY
08-27-2009, 12:34 PM
Najprej se zahvaljujem tebi scot...na odgovorju...me neki še zanima...kako pa poteka selekcija kdo bo šel na rehabilitacijo pa kdo ne? izbira to oseben zdravnik...kaka komisija? ali je potrbno po prijavi na rehibilitacijo torej čakati odgovor če so ti odbrili le-to:confused: ali ima kdo izkušenje...oziroma je kontretno že letoval na teh letovanjih ki so vsako leto v okviru teh rehabilitacij? kako je s tem? hvala vse na odgovorah...pustite soncu v srce :D

Darčy