Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Prošnja za pomoč pri diplomski nalogi

tinapodlogar
03-04-2010, 08:53 PM
Pozdravljeni!

Sem Tina Podlogar, študentka psihologije. V okviru diplomske naloge delam raziskavo o doživljanju ljudi, ki so preboleli raka. Pri tem potrebujem pomoč ljudi, ki so se v življenju spopadali s to boleznijo, ter ljudi brez zgodovine raka.

Če želite sodelovati v raziskavi, vas prosim, da odprete naslednjo povezavo, kjer boste našli nekoliko natančnejši opis tematike mojega dela ter navodila za sodelovanje.

http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=5c47bedb-1624-482e-8838-0963ad25900a

V veliko pomoč mi bo tudi, če posredujete mojo prošnjo za sodelovanje sorodnikom, prijateljem, znancem...

Vsem, ki se še spopadate z rakom, želim predvsem veliko moči in poguma.

Tina Podlogar

Dada
04-13-2010, 04:57 PM
Tina pozdravljena!

Vprašujem, če je tvoja prošnja za pomoč še aktualna , saj mi vse do zdaj zaradi pomanjkanja časa ni uspelo odpreti in odgovoriti na tvoja anketna vprašanja!

Lep pozdrav od Dade

tinapodlogar
04-22-2010, 10:06 AM
Pozdravljeni!

Zdi se mi, da prejemam sporočila na forumu z zamikom, saj pred nekaj dnevi še nisem videla vašega vprašanja. Zato se tudi opravičujem za nekoliko pozen odgovor, čeprav sva govorili že po telefonu.

Da, raziskava je še vedno aktualna, kar bi na tem mestu želela sporočiti tudi ostalim obiskovalcem foruma, ki se morda sprašujete podobno.

Vsem, ki bi želeli sodelovati, želim torej sporočiti, da je vaša pomoč še vedno zelo zaželjena. Za reševanje vprašalnikov si seveda vzemite čas, kadar se vam to zdi najbolj primerno, torej kadar se vam nikamor ne mudi, nimate nobenih obveznosti, opravkov,...

Vaša pomoč je zame zelo dragocena, zato se vam še enkrat zahvaljujem, tako tistim, ki ste že rešili vprašalnike, kot tudi tistim, ki jih še boste.

S spoštovanjem,

Tina Podlogar