Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Mm - Nujno!

franjagerdej
11-11-2010, 05:12 PM
Spoštovani na forumu!

Sem nova tukaj, sprašujem pa za svojega moža. Mi lahko prosim kdo pomaga iz izkušenj?

Po odstranitvi MM Clark IV, Braslow 5.5 mm je bila okužena še prva drenažna bezgavka in zato so iz preventivnih razlogov odstranili še vseh 44 pazdušnih bezgavk, katerih NI bila niti ena okužena.

S ponedeljkom gre na interferon Alfa - 2b in sicer na oddelek C, doza 40mio enot, cel mesec vsak dan., potem pa eno leto 20 mio.enot.

Sprašujem Vas, dragi ljudje, mi lahko kdo pove, če je imel podobne izkušnje in predvem to, NABIRA SE MU limfna tekočina v zaceljeni koži pod pazduho in v dojko - - je to kaj narobe ob zdravljenju, lakho pride do kakšnega zapelta?

Za vsako izkušnjo se Vam iskreno zahvaljujem in nasvet seveda.
Franja

franjagerdej
06-20-2011, 04:11 PM
Spoštovani na forumu!

Sem nova tukaj, sprašujem pa za svojega moža. Mi lahko prosim kdo pomaga iz izkušenj?

Po odstranitvi MM Clark IV, Braslow 5.5 mm je bila okužena še prva drenažna bezgavka in zato so iz preventivnih razlogov odstranili še vseh 44 pazdušnih bezgavk, katerih NI bila niti ena okužena.

S ponedeljkom gre na interferon Alfa - 2b in sicer na oddelek C, doza 40mio enot, cel mesec vsak dan., potem pa eno leto 20 mio.enot.

Sprašujem Vas, dragi ljudje, mi lahko kdo pove, če je imel podobne izkušnje in predvem to, NABIRA SE MU limfna tekočina v zaceljeni koži pod pazduho in v dojko - - je to kaj narobe ob zdravljenju, lakho pride do kakšnega zapelta?

Za vsako izkušnjo se Vam iskreno zahvaljujem in nasvet seveda.
Franja

Nihče mi ni odgovoril -Bog nam je pa pomagal, da je VSE O.K.! Zdravljenje z interferonom je bilo sicer zelo kritično, ko so jetrni testi narasli tretjič, tokrat za 30 x, smo z zdravljenjem prikinili in nehali. Ne ve se, kaj mu je bol škodilo, interferon ali lekadol oz. paracetamol v lekadolu. V glavnem moj mož je hvala Bogu ZDRAV!