Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Pozdrav

koki
11-23-2006, 09:19 AM
Lep pozdrav vsem na novem forumu!
Upam, da bo nadomestil starega na med... Prav tako bi bilo dobro, da bi se prijavil kakšen poklicni moderator kot je bila Irena na starem forumu. Sam sem bil pred tremi leti operiran na prostati - radikalna prostatektomija -

bajecb
11-29-2006, 12:54 PM
Lep pozdrav Koki!

Tudi na Drustvu onkoloskih bolnikov Slovenije upamo, da bo forum zazivel. Seveda je to najbolj odvisno od uporabnikov, skusali pa bomo seveda tudi najti ustrezno moderatorsko podporo.

Glede na naloge v zvezi s stranjo drustva, kjer je tudi forum, in kakor kazejo trenutni nacrti, bo verjetno meni pripadla ta naloga. Zal sem trenutno odsoten v tujini in dalj casa nisem imel dostopa do interneta ter zdaj skusam spremljati in urejati forum.

Vseeno je lepo videti pozitivne odzive.

Lep pozdrav,
Blaz

Maja
05-21-2008, 12:21 PM
Pozdravljeni vsi,
Imam očeta, ki je pred leti zbolel za rakom prostate. Bil je obsevan in zdravljen s hormonskim zdravljenjem. Izvlekel se je, sedaj, po 4 letih pa je začel trpeti in nihče ne ve ali je to posledica zdravljenja ali pa se mu je kaj ponovilo. Na rednih pregledih so nam povedali samo, da je nivo PSA normalen.
Lepo prosim, če ima kdorkoli izkušnje s posledicami zdravljenja, da mi napiše njegove izkušnje, saj smo skoraj že obupali, moj oče pa tudi.
Mislim, da bo vsako mnenje dragoceno in hvala.
Maja

lkamnik
10-06-2008, 05:40 PM
Meni so zaradi ugotovljenega raka januarja 2006 prostato odstranili v celoti. Po operaciji pa PSA ni padel, zato sem zdravljen s hormonsko terapijo. PSA pade skoraj na nulo in zdravljenje s hormoni prekinejo za nekaj mesecev, ko pa zopet poraste pa moram hormone ponovno jemati. Posebnih težav nimam, razen pogostega uhajanja urina (kapljice pri hoji ali nenadnih gibih; vstajanje-sedanje).
Kaj pa tare vašega očeta? Pišete samo, da trpi. Kako in na čem?
Čudim pa se, da na to temo ni več vprašanj ali komentarjev. Menim, da nas je s temi težavami kar veliko.
LP

koki
11-25-2008, 03:07 PM
Pozdravljeni!
Tudi sam se čudim, da ta forum ne zaživi. Verjetno je rak prostate domena starejših ljudi in ti z računalniki...:confused:

dobslo
11-26-2008, 04:26 PM
Morda je res stvar tudi v računalnikih... ali pa ima zveze s tem, da se o moških težavah manj govori, pa je škoda, saj bi se tko mnogo kateri bolj pazil in bil pozoren.