Poglejte polno različico : Nov moderator!
Mojca H
11-02-2009, 03:03 PM
Pozdravljeni!
Moje ime je Mojca in sem nov moderator tega foruma. Sem študentka 6. letnika medicine in bom z do sedaj pridobljenim znanjem in izkušnjam, poskušala po najboljših močeh odgovarjati na vaša vprašanja.
Upam, da bo z mojo in vašo pomočjo ta forum spet zaživel! :)
LP, Mojca
marija vp
11-03-2009, 10:31 AM
Draga Mojca,
prisrčno dobrodošla med nami!
Želim ti prijetno druženje z obiskovalci našega foruma v upanju, da boste uspešno iskali rešitve številnih težav, ki jih prinaša življenje z boleznijo.
Lep pozdrav,
Marija
Mojca malo pozno a od srca pozdravljena!
Bolniki in svojci potrebujejo nekoga , ki jim lahko odgovarja na njihova vprašanja in stiske - vem, da to ni lahko delo in da so se na dosedanjem Forumu moderatorji tudi trudili kolikor se je dalo! Tvoj dosedanji študij in tudi določene izkušnje pa ti bodo pomagale, da boš to delo dobro opravljala! Zavedaj se, da je to tudi dobra naložba za tvoj nadaljni študij in poklicno pot !
Vso srečo še naprej ti želi Dada
Mojca H
02-05-2010, 10:22 PM
Najlepša hvala za spodbudne besede!
Se tudi jaz trudim po najboljših močeh, a žal mi manjka to, kar pri tem delu najbolj šteje - izkušnje!
Znanja si ni problem pridobiti tekom študija, vzpostaviti odnos in pridobiti si zaupanje ljudi, pa je umetnost, katere nas v šoli ne naučijo. In prav pri delu na tem forumu pridobivam največ na tem področju - zato bi se rada zahvalila tudi gospe predsednici in gospodu Bajcu z društva, da mi to omogočata in me usmerjata. Hvala!
Lp, Mojca
Mojca pozdravljena!
Mislim, da se kar dobro spopadaš z vprašanji in saj veš "Vaja dela mojstra!"
Vsekakor pa delo na takem forumu ni enostavno in vzame mnogo časa in energije - po drugi strani pa jo tudi sprejemaš! Vse lepo pri nadaljnem delu in v teh zimsko- pomladnih dneh ti želim!
Dada
vBulletin v3.6.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.